Sajtótájékoztató az RRF programról

2022. május 10-én sajtótájékoztatót tartottak a konzorciumi partnerek az RRF-2.1.1-21-2022-00001 azonosítószámú, A felsőoktatási képzések ágazati modernizációja kiemelt projekt kapcsán a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság Titkárságán.

A sajtótájékoztatón az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára, dr. Hankó Balázs megtartotta nyitóbeszédét.

A projekt célkitűzéseiről és az abban tett vállalásokról beszámolt a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság elnöke, Prof Dr. Csépe Valéria; a Magyar Rektori Konferencia társelnöke, Prof. Dr. Merkely Béla; az Oktatási Hivatal mb. elnöke, Brassói Sándor; és a Digitális Kormányzati Fejlesztés és Projektmenedzsment Kft. ügyvezetője, Kovács Zsolt.

A Magyar Rektori Konferencia képviseletében, Prof. Dr. Merkely Béla beszédében kitért arra, hogy kiemelkedő fontossággal bír a versenyképesség növelése, a jól belátható életpálya modellek tervezése és az új ötletek, innovációk bevezetése, azaz az új forrás megfelelő módon történő felhasználása.

Művelet folyamatban, kérem várjon...Mégse

Elfelejtette jelszavát?