Elnökségi ülést tartott az MRK

2020. március 10-én tartotta ülését az MRK elnöksége a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Az ülésen részt vett Dr. Bódis József államtitkár úr, és áttekintésre került a koronavírussal kapcsolatos helyzet.

 

Az elnökség konzultált államtitkár úrral a minisztérium által összeállított legfrissebb, a koronavírus által okozott betegség szélesebb körben történő elterjedése esetére vonatkozó intézkedési csomagról: az elnökség áttekintette a felsőoktatási intézkedési tervet, és meghallgatta az elnökségi tagok intézményi beszámolóit a helyzet kezeléséről.

 

Az elnökség napirendjén szerepelt a populáris zenei kultúra alapképzési szak megismételt szaklétesítési kérelme és újonnan megválasztott bizottsági tisztségviselők megválasztásának jóváhagyása is.

 

Az elnökség támogatta a magyar felsőoktatást népszerűsítő televízióműsor indítását 2020 szeptemberétől. Mindezeken felül az elnökség áttekintette a felsőoktatási bérrendezésre vonatkozó javaslatokat.

 

Az államtitkár úrral folytatott konzultáció során a koronavírus elleni intézkedések mellett a Bologna-rendszer revíziójához kapcsolódó munka folytatásáról történt egyeztetés.

Művelet folyamatban, kérem várjon...Mégse

Elfelejtette jelszavát?