Budapesten tartotta 29. Éves Konferenciáját a EURASHE 2019. május 15-17 között

Magyar Rektori Konferencia társszervezésével rendezte meg a EURASHE 29. éves konferenciáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2019. május 16-17-én, melynek előnapján a szervezet Közgyűlésének az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem adott otthont.

A mintegy 150 fő részvételével megvalósult konferenciát a szervezet elnöke, Stéphane Lauwick mellett Bódis József oktatásért felelős államtitkár és Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa nyitotta meg.  A konferencia komplexitását mutatja, hogy a főszervező EURASHE mellett a gyakorlatorientált felsőoktatás globális szervezete, az UNESCO-UNEVOC is jelen volt, Dr. Shyamal Majumdar igazgató keynote előadása által képviselve, emellett az Európai Hallgatói Szövetség Végrehajtó Bizottságának egykori tagja és minőségbiztosítási szakértője, Adam Gajek is közreműködött a programban.

Intézményvezetők, munkaadók, felsőoktatási szakemberek, tanárok, kutatók és hallgatók osztották meg véleményeiket a munkaerőpiaci és társadalmi trendekről, ezek fényében a hallgatók/oktatók kihívásairól, generációs különbségekről, és a gyakorlatorientált felsőoktatásnak ezen kihívások kezelésében betöltött lehetséges jövőbeli szerepéről.

 

A konferencia részletes programja az alábbi linken érhető el:

https://www.eurashe.eu/events/annual-conferences/29-budapest/

 

Az eseményről készült fényképek pedig az alábbi felületen találhatóak:

https://photos.app.goo.gl/b3ia1yLzLXHwyBgbA


Művelet folyamatban, kérem várjon...Mégse

Elfelejtette jelszavát?